Hardware

Preduzeće "Megatrend a.d. Niš", bavi se prodajom računara i računarske opreme. Prodavnica se nalazi u Niš-u, u ulici "Voždovoj 114, 18000 Niš", gde uz pomoć stručnih radnika možete odabrati računar koji najviše odgovara Vašim potrebama po pristupačnim cenama. Radno vreme prodavnice je od 9:00 do 20:00 časova.

Sklapanje i isporuka računara vrši se u servisu "Megatrend-a a.d. Niš". Nakon sklapanja, sledi obavezno testiranje računara, kako bi mi bili sigurni da je sa Vašim računarom sve u redu. Garancija na računare je 12 meseci i u tom periodu, budite sigurni, mi ćemo u najkraćem mogućem roku Vaš računar osposobiti za rad. Radno vreme servisa je od 9:00 do 18:00 časova.

Plaćanje se može vršiti:
  • gotovinom,
  • kreditom poslovnih banaka
  • DinaCard kreditnom karticom

Preduzeće "Megatrend a.d. Niš" bavi se prodajom i servisiranjem ComTrade fiskalnih kasa. ComTrade fiskalne kase predstavljaju napredno rešenje u koje je implementirana najnovija tehnologija zapadno-evopskih zemalja i dugogodišnje iskustvo poslovanja naše privrede. Zasnovane na PC i POS tehnologiji, ComTrade fiskalne kase omogućavaju brzu adaptibilnost sa vašim postojećim poslovnim sistemom, postojanjem širokog opsega interfejsa za vezu sa PC-em i ostalim uređajima. ComTrade fiskalne kase zadovoljavaju potrebe modernog menadžmenta zahvaljujući evidenciji prometa po artiklima i načinu plaćanja ( gotovinsko, ček, kredit ). Ukrštanjem dobijenih podataka u mogućnosti ste da dobijete važne informacije i time unapredite svoje poslovanje. Mogućnost integrisanja više kasa u sistem, dodatno olakšava celokupno poslovanje.

Vrh stranice Povratak na prozivode

Brošure

Preuzmite brošure u PDF formatu:Za pregled brošura Vam je neophodan Adobe Acrobat Reader.

Copyright (c), Megatrend a.d. Niš. All right reserved.