HIS - Hotelski Informacioni Sistem

HIS (Hotelski Informacioni Sistem) je CELOVITO rešenje koje pokriva sve segmente Hotelskog poslovanja:

Get the Flash Player to see this player.
 1. Prodaja-Rezervacija
  Kojom se na brz i efikasan nacin vrši pretraga slobodnih soba, raspoloživih paketa, omogucava maksimalna prodaja hotelskih kapaciteta uz najpovoljnije komercijalne uslove.
 2. Recepcija
  Rezervacija, check in, check out, otkaz rezervacije, promena sobe, produženje rezervacije, promena paketa, automatsko evidentiranje dodatnih usluga, blagajna, automatsko vodenje žurnala, dnevnih izveštaja, generisanje radnih naloga za održavanje, generisanje dnevnog naloga kuhinji, kreiranje naloga za GK,...
 3. e-Booking
  Upravljanje korisnickim portalom, samostalno ažuriranje podataka o hotelima i resursima, cenovnici, potvrde rezervacija, izveštavanje o potvrdenim i odbijenim rezervacijama, upload slika i multimedijalnih datoteka, upravljanje internom mailing listom, pregled logova.
 4. Management system - Business Intelligence /BI/
  BI je skup metodologija i softverskih alata koji omogucava korišcenje podataka iz Baze i njihovo pretvaranje u informacije potrebne za donošenje poslovnih odluka.
>Preuzmite brošuru u PDF formatu.
WEB Hotel je distribuirani informacioni sistem za upravljanje hotelom koji radi 24x7. Namenjen je hotelima koji nemaju infrastrukturu neophodnu za samostalno hostovanje HIS-a a žele da svoje poslovanje prate na brz, efikasan i moderan nacin.

WEB Hotelu se pristupa putem Interneta kroz zašticeni kanal i osim Internet pretraživaca nije potrebna nikakva dodatna instalacija softvera.

Vrh stranice Povratak na prozivode

Brošure

Preuzmite brošure u PDF formatu:Za pregled brošura Vam je neophodan Adobe Acrobat Reader.

Copyright (c), Megatrend a.d. Niš. All right reserved.