Usluge

Saas (Software as a Service) pokazao se kao najisplativiji u firmama koje neće odnosno nisu u mogućnosti da priušte posebnu IT službu, koje žele brz povraćaj investicije, koje žele predvidivu strukturu troškova, koje žele pristup podacima bilo kada bilo odakle, zatim traže bezbrižne nadogradnje i izmene kao i mogućnost da brzo implementiraju novi softver bez potrebe da angažuju dodatne konsultante ili implementatore.

Licencni softver Softverska usluga
Plaća se unapred Plaća se po korišćenju
Visoki inicijalni troškovi Niski inicijalni troškovi
Troškovi aplikacije, održavanja, infrastrukutre, IT resursi Troškovi pretplate i minimalno angažovanje IT resursa
Duže vreme potrebno za konfigurisanje i implementaciju Brza implementacija

Bilo kad i bilo gde. webHIS je rešenje za preduzeća kojima treba pristup ažurnim podacima. Program je dostupan sa bilo koje lokacije – dovoljno je da imate pristup internetu. To znači da webHIS možete koristiti kako kod kuće, tako i na poslu. Pristup ažurnim podacima je uvek na dohvat ruke.

Niži troškovi tehnologije, obuke i operativni troškovi. Ovo je jedna od ključnih prednosti webHIS-a kao SaaS modela. Jako niski inicijalni troškovi i jednostavnost modela licenciranja kroz popunjenost kapaciteta (obracun se vrši na nedeljnom/mesečnom nivou) omogućava predvidljive troškove. Budžetiranje i planiranje su jednostavniji i pouzdaniji, a kao dodatak, sa modularnošću ovakvog modela, firme jednostavno mogu izuzeti module koje ne koriste i samim tim uštedeti novac.

Jednostavnost instalacije i ulaska na tržište. Mala i srednja preduzeća koja imaju ograničene ili nemaju nikakve IT resurse webHIS-om mogu svoje poslovanje vrlo brzo i efikasno postaviti na bilo koje tržište za vrlo kratak vremenski period. Sam način pristupa softveru i podacima je suštinski zamišljen kao globalni model. Sve što je potrebno je web browser.

Skalabilnost. Ovde je akcenat na rastu broja korisnika aplikacije. Ono što je ključno je da kako broj korisnika raste, firma ne mora da razmišlja o proširenju svojih hardverskih, komunikacionih i softverskih kapaciteta jer o tome brine firma koja pruža uslugu iznajmljivanja softvera.

Automatske nadogradnje programa. Preko interneta će Vam na raspolaganju uvek biti najnovija verzija programa. Posao i troškovi vezani za nadogradnju programa više neće biti u domenu vašeg interesovanja.

24/7 monitoring i sigurnost. Veliki broj firmi, kako malih tako i velikih, često nema dovoljno operativnih i tehničkih resursa za praćenje i otklanjanje sigurnosnih pretnji u mreži. SaaS model takode rešava i ovaj problem jer softverka firma sada preuzima na sebe i ovaj deo posla. Svi Vaši podaci su zaštićeni i mogu ih videti samo oni koji imaju Vaše korisničko ime i lozinku. Za korisnike se mogu postaviti različiti nivoi pristupa - korisnička prava. Zakup aplikacije preko interneta uključuje automatsku izradu sigurnosnih kopija za zaštitu Vaših podataka.

Online prijava za korišćenje webHIS servisa Prijava za webHIS.
Za dodatne informacije pogledajte Najčešće postavljana pitanja.

Vrh stranice

Brošure

Preuzmite brošure u PDF formatu:Za pregled brošura Vam je neophodan Adobe Acrobat Reader.

Copyright (c), Megatrend a.d. Niš. All right reserved.